Video tidak boleh dimainkan

Web

NBA menggunakan Pemain HTML5. Untuk menonton kandungan video, pastikan kuki pihak ketiga dibolehkan dengan mengikut pautan arahan untuk pelayar web anda di bawah. Setelah anda membolehkan kuki, sila kosongkan kuki dan cache anda serta mulakan semula pelayar web. Sekiranya anda memerlukan bantuan dalam membersihkan cache, sila klik di sini.

Google Chrome

Mozilla Firefox

Microsoft Edge
Microsoft Internet Explorer
Safari

 

Untuk peranti Mudah Alih, sila pastikan anda menggunakan versi aplikasi yang terkini.

Sekiranya anda masih menghadapi masalah memainkan video, sila kosongkan cache dan/atau data anda dengan mengikuti arahan di bawah:

iOS:

  1. Pada skrin utama peranti anda, ketik Tetapan
  2. Pergi ke Aplikasi atau Pengurus Aplikasi peranti anda.
  3. Di bawah tab Dimuat turun, ketik Aplikasi NBA
  4. Di bawah maklumat Aplikasi, ketik Kosongkan Cache*Dalam iOS versi 11, cache dan data akan dibuang secara automatik daripada peranti setelah aplikasi ditutup.

Android:

  1. Pada skrin utama peranti anda, ketik Tetapan
  2.  Ketik Storan *Jika android anda menggunakan Android Oreo atau sebelumnya, buka laman tetapan Pengurus Aplikasi
  3. Ketik Aplikasi Lain
  4. Cari dan ketik NBA: Permainan dan Skor Langsung
  5. Ketik Kosongkan Cache dan Kosongkan Data.

 Sekiranya anda masih menghadapi masalah, sila hapuskan aplikasi dan pasangkannya semula daripada stor aplikasi.

 

 

Adakah artikel ini membantu?

Artikel dalam seksyen ini